Sunday, June 11, 2017

Lamenyeee tak bukak blog...!!

Assalamualaikum.....lamanyeee x tulis kat sini....mana tak nye dulu bujang skrg dah kawin...hehe lama tuu.....pekaba ye korang?? hope semua baik2 saje... dah ramdhan ke-16 ni sempat lg nk wish Salam Ramadhan to all yg sudi baca entry ni... montak2 saya rajin balik menulis....insyaAllah...bersahabat kerana Allah itu juga ibadah kn..amin..till meet again..Assalamualaikum..❤



Sunday, February 19, 2012

ceria di dalam gundah..

sukenyeee kt lagu ni...until now dh bape puluh kali gaknye saye asik dgr lagu ni je...layannnkan aje la~~

Monday, January 2, 2012

kembali rajin membLogkn diri into 2012...:)

assalamualaikum...hye blogger2 sekalian...hope sihat n appy selalu...nk wish kt korg appy new year n selamat berazam baru ek...saye pun x listkn azam lagi...penyakit 'm' @ malas still tebal dlm diri ni...adoyaiii...x dapek nk nolong...heeee;p but nk buang penyakit 'm' tu maybe antara main azam thn baru ni...heeee bye2 u all...nk pk azam baru dlm mimpi nnti...nite;p

Tuesday, September 27, 2011

mode: suam2 susu:/

3 oct ni my first day work...feel cold + hot in my heart...tatuutt n nebes wooo...
but everything need to try first kn??:) 
tp this month rase mcm kelam kelibut pun ade...yela...
baru nk start keje dh kene pk pasal konvo bagai...kalo pk je xpe..ni x..
nk kene prepare ape yg patut...cuti la..baju la..duit yuran konvo lg..adoyaiii...
hentamla labu...ape nk jd nnti...jd jela...x kuase nk pk dh...hope evrything in track je la kn...amin...





Friday, September 16, 2011

raya dh nk abes laaa....waaaa

....opppsss...too late plak nk wish raye kt korg...jarang online skang...sob2
...slmt ari raye n maaf zahir dan batin k...

...nk wish je ni...bye2 all;p....

Monday, August 8, 2011

slm ramadhan semua....

x terlambat lg kn nk wish slmt berpuase kt korg sume...
hope ramdhan kali ini mencatatkn kenangan tersendiri wat korg...
cmne preparation nk raya...cehh...puasa baru seminggu dh pk pasal raye...hikhik...
just thinking2...x salah rasenye...bersedie awal tu penting...kalo x...
kelam kelibut jdnya bile dh last2 minutes kn...betul x??;p 
apepun yg kite nk beli make sure jgn lari budget ok...
okla korang, nnti nk dekat2 raya...saye wish raya plak ye...nntikan...ngeee...
n the most important is...bnyak2knlah beribadat di bulan mulia ni...
moga kita sentiase dirahmatiNya...amin...
bye2 all...;)


Friday, July 22, 2011

x boleh tido....='(

bila x blh tido...bangun bukak blog...mcm nk tulis something...tp x tertulis ape yg nk ditulis....esok nk puasa  so...better sahur skang...nnti kalo dh tido balik...takut x bangun plak...hurmmm...maybe aku terlalu bnyak tido or mungkin gak aku terlalu pikirkan masa depan kot...thats why sampai x blh nk tido....Ya Allah...permudahkanlah jalan hambamu ini....andai sesuatu itu baik bgku....tunjukknlah jalannya....dan andai sesuatu itu buruk bgku...matikanlah jalan itu dr hidupku....sesungguhnya Kau yg Maha Mengetahui tiap2 sesuatu yg tidak mampu utk hambamu tahu....aku berserah pdMu  Ya Allah....Lindungilah hambamu ini dan insan2 yg aku sayangi dr kejahatan dan keburukan....amin...

wanna see others???

Related Posts with Thumbnails